Sfaturi pentru par din India

Faceți cunoștință cu Сушмита – una dintre cele mai celebre indian video блогърки. Ea, cu siguranță, există de păr, puteți să-l invidia multe femei, de aceea vă sugerăm să învețe cum să aibă grijă de ea.

 

Utilizați aloe vera

Sucul de aloe vera stimulează creșterea părului și ajută la îngrijirea pielii capului. În primul rând să iacâteva frunze de aloe vera, după care se taie fiecare in jumatate, pentru a declanșa secreția de suc. Masaj sucul de la radacinile firelor de par. Масажните de mișcare a îmbunătăți circulația sângelui și de a oferi cele mai bune sunt amortizarea. Se lasă să acționeze cel puțin 2 ore, după care se spală părul.

 

Se prepară o mască cu panthenol

 

D-Panthenol este синтентичен de vitamina B5, care, atunci când ajunge pe piele, se transformă într-o пантотеновую acid – substanță cunoscut pentru a normaliza starea epidermei. Proprietățile sale includ recuperare foliculii de par si prevenirea caderii parului.

 

Mai întâi, spălați-vă părul ca de obicei. Aplicați panthenol (spumă sau gel) pe parul curat, concentrându-se pe rădăcini. Puteți, de asemenea, aplicați pe toată lungimea părului, pentru a o face mai moale și pentru a elimina electricitatea statică.

 

Clătiți părul cu apă rece, după ce l измили

 

Încercați să o transforme într-un obicei. Apa rece inchide porii si imbunatateste circulatia sangelui, care, la rândul său, duce la o creștere mai rapidă a părului. Ca un bonus suplimentar, parul tau va deveni vizibil mai stralucitor. Mai întâi, spălați-vă părul ca de obicei. După ce utilizați un balsam sau o masca, se spală în apă rece.

 

Spălați-vă părul cu oțet de cidru de mere

 

Face acest lucru de câteva ori pe lună este de ajuns. Oțet de cidru de mere activează foliculii de par, ceea ce vă va ajuta să aibă părul luxuriante.Spălați-vă părul, aplicați oțet de cidru de mere în loc de balsam. Nu clătiți – spre deosebire de oțet de vin, cidru de mere nu este atât de puternic miros.

 

Masca de proteine

 

Ia 2 ouă și separați gălbenușurile de albușuri. Beat albușuri și le aplică pe radacinile firelor de par. Pentru un plus de efect poate fi увиете parul cu o folie transparentă și cu un prosop, pentru a obține un efect de încălzire. Stai 20 de minute, după кеото se spală.

 

Mască cu ou și coniac

 

Ouăle sunt pline de proteine, în timp ce конякът conține taninuri, care vă poate ajuta să aibă mai groase de păr și stimulează creșterea părului.

 

Ia 2 oua si un pahar de coniac. Bateti toate ingredientele, apoi se aplică pe rădăcini. Dacă doriți, puteți aduce toată masca pe par, se adaugă și ulei de măsline – acest lucru va ajuta ei de a atenua și de a face mai ușor de îngrijire.

 

Folosiți uleiuri esențiale

 

Uleiurile esentiale de jojoba, de migdale, lavandă, rozmarin și cimbru efect benefic la foliculii de par, astfel cum sunt încărcate de cap cu o mulțime de vitamine și ingrediente naturale. Se amestecă de mai sus ulei cu ele sau de a le adăuga la masca de nucă de cocos. Se aplică pe rădăcinile și se lasă așa timp de 2-3 ore. Despre cum să vă spălați bine părul se spală de două ori cu un sampon sau o dată cu alcalin-pe baza de șampon pentru curățare profundă.

 

Sfaturi pentru къдрена de păr

 

 

Toată lumea iubește къдравите părului…, în afară de cei care sunt naturale cum ar fi.

La femei, de obicei, pe bună dreptate, de obicei, că doresc ceea ce nu pot avea, mai ales dacă este

 

 

vorba despre aspectul fizic. Din acest motiv, nu este deloc un număr mic de femei care recurg la rece perm, în scopul de a se bucura de frumoase букли, nu dormi în fiecare zi pe role. Un astfel de tratament a parului poate fi foarte dăunătoare pentru păr și duce la ruperea de înflorire din urmă și uscăciune.

 

Hidratare

Къдрената de păr are nevoie de două ori mai mare de a hidrata și de a menține produsele de ingrijire a pielii, decât нетретираната. Acest lucru este așa, pentru că în acest fel, ajutați de recuperare de textura și de a reveni de îndesire. În plus, къдрената de păr pot fi spălate numai 24-48 de ore după ce procesul s-a încheiat. Acest lucru este important, și trebuie să-l aibă în minte – utilizați balsam de păr, absolut de fiecare dată când intra în baie.

Nu au venit cu

Deosebit de importante sunt primele câteva zile, astfel încât în ele absolut nu este de dorit de a folosi hard disk-agrafe de par, шнолки, banda de cauciuc sau orice material de păr, care pot ruina totală de forma. Порадвайте pe afișată cheaguri.

Cosmetice

Așa după cum pentru totdeauna lipsită de bigudiuri, parul tau este deja inclus într-o cu totul altă coloană, съобразете cu ea. Uita-te pentru produse cosmetice, care au fost tratate de păr, deoarece acestea sunt mult mai curate și îmbogățite cu diferite ingrediente benefice pentru păr.

De uscare a parului

La fel ca în zilele de iarnă, este foarte dificil, ca să nu se usuce parul cu un uscător de păr, atunci, cel puțin, încerc să o facă, mai mult distanța. Țineți minte că de fiecare dată când apare posibilitatea de a lăsa creastă se usuce singur, aveți nevoie pentru a extrage din el.

De protecție

După cum știm cu toții, la sfârșitul verii nu înseamnă sfârșitul a soarelui. Din acest motiv, utilizarea de produse pentru protecția și părul sau purta o pălărie.